Ontmoet de pinguïns

Je hoeft niet naar de Zuidpool te vliegen om pinguïns te ontmoeten. Een vliegticket naar Dubai is al voldoende. In het overdekte skiresort Ski Dubai leven ezelspinguïns (Gentoo pinguïns) en koningspinguïns. Nee, je hoeft niet bang te zijn dat ze ineens de piste oversteken terwijl je jouw afdaling aan het maken bent. De pinguïns hebben hun eigen leefomgeving binnen Ski Dubai, compleet met privé zwembad en een uitzichtsplatform.

Enkele keren per dag komen de pinguïns een kijkje nemen in het publieke deel van het Snow Park. De prachtige dieren zijn dan zichtbaar voor bezoekers aan het sneeuwpark, voor mensen op de piste en voor toeschouwers achter de ramen. Een mooi moment is als de pinguïns hun dagelijkse pinguïnmars door het Snow Park lopen, onder begeleiding van de pinguïntrainers.

Pinguïns ontmoeten

Via de zogenaamde Penguin Encounters kun je de pinguïns privé ontmoeten. Dat kan in groepsverband, maar ook exclusief. Voor de exclusieve ontmoeting moet je wel met minimaal vier personen zijn en aanzienlijk dieper in de buidel tasten. In groepsverband kost het ontmoeten van pinguïns 150 AED per persoon. De exclusieve ontmoeting kost 500 AED per persoon. Let op! Het meenemen van fotocamera’s of mobiele telefoons tijdens de ontmoeting met pinguïns is niet toegestaan. Bij de Peng-Friend Encounter en de Exclusive Peng-Friend Encounter is de toegang tot het sneeuwpark niet inbegrepen. Bij de Ultimate Peng-Friend Encounter (AED 850 p.p.) is de entree wél inclusief. De ontmoetingsprogramma’s duren respectievelijk 40, 75 en 90 minuten.

Praktische informatie

De ontmoetingen met pinguïns zijn mogelijk dagelijks tussen 12:00 uur en 21:00 uur. Ze zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor boekingen kun je terecht in Ski Dubai of bellen naar +971 4 409 4090.

Website: www.skidubaipenguins.comGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *