Tijdsverschil

Er is altijd tijdsverschil tussen Dubai en Nederland/België. Dit tijdsverschil ontstaat omdat Dubai in een andere tijdzone ligt dan Nederland en België. Het is in Dubai altijd later dan in Nederland.

Op het moment dat het in Nederland en België zomertijd is, bedraagt het tijdsverschil 2 uur. Het is in Dubai dan twee uur later dan in Nederland en België.

Op het moment dat het in Nederland en België wintertijd is, bedraagt het tijdsverschil 3 uur. Het is in Dubai dan drie uur later dan in Nederland en België.

De zomertijd gaat in Nederland in op de laatste zondag van de maand maart. Om 02:00 uur ’s morgens wordt de klok dan een uur vooruit gezet naar 03:00 uur. In Dubai verandert er dan niets, omdat Dubai geen zomertijdregeling kent. Op dit moment wordt het tijdsverschil tussen Nederland en Dubai verlaagd van drie naar twee uur.

De zomertijd eindigt in Nederland op de laatste zondag van oktober. Dan wordt om 03:00 uur ’s morgens de klok een uur teruggezet naar 02:00 uur. Deze dag duurt in Nederland daarom 25 uur. In Dubai verandert er dan niets, omdat Dubai geen zomertijdregeling kent. Op dit moment wordt het tijdsverschil tussen Nederland en Dubai verhoogd van twee naar drie uur.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *