Met Kras naar Dubai

Kras was een reisorganisatie die sinds 1922 actief was op de Nederlandse markt. Kras was vooral bekend van de grote advertenties met zeer aantrekkelijke lastminute aanbiedingen. Gedurende een aantal jaren bood Kras ook vakanties naar Dubai aan. Het aanbod van Kras van Dubai vakanties was aanzienlijk gegroeid. Meestal betrof het pakketreizen waarbij er een combinatie van vlucht, vervoer naar de accommodatie en de accommodatie in Dubai als één pakket aangeboden worden. Als je keek naar het aanbod van hotels dan kon je bij Kras goed terecht voor een goedkope Dubai vakantie, maar boden ze ook de meer luxueuze hotels aan waar je helemaal in de watten gelegd wordt.

Wie de vakantie niet alleen tot Dubai wilde beperken die kon bij Kras een cruise boeken waarbij Dubai één van de aanlegplaatsen was of een rondreis boeken waarbij Dubai en Oman met elkaar gecombineerd werden. In de vorm van SGR-garantie bood Kras haar klanten financiële zekerheid.

Kras is Tui geworden

In 2020 is het merk Kras opgeheven. Eigenaar Tui heeft het vakantie-aanbod van Kras overgezet naar het merk TUI. Daar kun je nu rondreizen en cruises naar Dubai boeken, die eerder door Kras aangeboden werden.

Bekijk alle Dubai vakanties bij TUI.nlGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *