Er zijn verschillende manieren van samenwerking mogelijk met AllesoverDubai.nl. Op deze pagina wordt geheel vrijblijvend een overzicht geboden van de verschillende vormen van samenwerking waar we voor open kunnen staan.

Persreizen

In overleg kunnen we persreizen naar Dubai maken. Deze persreizen kunnen verschillende thema’s en/of doelen hebben. Ook is het mogelijk dat er een deel van een reis gesponsord wordt door een derde partij, met als doel om binnen de site www.allesoverdubai.nl ervaringen met hun diensten of producten te delen.

Affiliateprogramma’s

Vaak worden we benaderd door zogenaamde affiliatesites of door bedrijven die een dienst of product willen verkopen. Het doel is om zogenaamde affiliatelinks of reclamebanners op onze site te (laten) plaatsen, waarbij er commissie betaald wordt over clicks, leads of sales. Ons doel is om het aantal uitingen van affiliateprogramma’s op onze site(s) zoveel mogelijk te beperken. Onze bezoekers zijn immers vooral op zoek naar informatie. Indien een product een hoge conversie kan genereren via onze site én er toegevoegde waarde is voor onze bezoekers, nemen we deel aan affiiateprogramma’s. In de praktijk wijzen we meer dan 90% van de aanvragen voor een affiliatesamenwerking af.

Links plaatsen of uitwisselen

Voor bezoekers kan een link naar een externe website toegevoegde waarde bieden, mits een link relevant is en extra informatie biedt over het onderwerp waar een pagina over gaat. Wij plaatsen links om de bezoekers te helpen. Linkuitwisselingen waarbij SEO of het genereren van traffic centraal staat zonder de toegevoegde waarde voor onze website en/of de bezoekers zijn voor ons niet interessant.

De volgende links plaatsen we sowieso niet:

  • links naar commerciële sites (met uitzondering van advertenties)
  • links naar sites die onze concurrentiepositie aan kunnen tasten
  • links via zogenaamde ABC- of driehoekconstructies
  • links die niet relevant genoeg zijn
  • links naar inferieure websites (sites met onvoldoende goede en/of unieke informatie)

Acties voor onze bezoekers

Wij staan open voor samenwerkingen waarbij er voor onze bezoekers iets gratis te krijgen of te winnen valt. Dat kan gebeuren via een prijsvraag, een actie of op andere manieren. Er zijn mogelijkheden om dit te doen via een (blog)artikel op de website en/of artikelen via onze facebookpagina.

Voor een dergelijke actie geldt dat er toegevoegde waarde moet zijn voor onze website en voor de bezoekers. Een kortingscode vinden we initieel niet interessant. Dit is in de meeste gevallen niet meer dan een product of dienst van derden promoten waarbij wij commissie inleveren om de korting te financieren. Indien er echt een substantiële korting is, die elders niet aangeboden wordt, dan kan het wel interessant zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Plaatsen van artikelen van derden

Wij zijn er voor onze bezoekers, voor onszelf en om Dubai op eerlijke wijze te promoten. We hebben geen zin in het plaatsen van artikelen die door derden aangeleverd worden met als doel om posities in zoekmachines te verbeteren en/of het sturen van bezoekers naar sites van derden.

De enige manier waarop we dergelijke artikelen wél kunnen plaatsen is als advertorial in het bloggedeelte van AllesoverDubai.nl. Eventuele verwijzingen naar andere websites zullen van een “rel=nofollow”-tag voorzien worden omdat het gaat om een bericht met gesponsorde inhoud.

Plaatsen van persberichten

Af en toe plaatsen we een persbericht of schrijven we een eigen artikel op basis van een aangeleverd persbericht. Dat doen we indien wij vinden dat het betreffende bericht toegevoegde waarde biedt. Persberichten kunnen ingestuurd worden naar het e-mailadres dat op de contactpagina getoond wordt. Persberichten dienen aangeleverd te worden in een formaat waarbij we eenvoudig de tekst kunnen kopiëren en plakken.

Tevens dient er in de bijlage een afbeelding bijgevoegd te zijn die aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • er zit geen copyright op de foto waardoor wij de foto niet mogen plaatsen
  • de foto is van goede kwaliteit
  • het betreft bij voorkeur een unieke foto
  • de foto heeft een breedte van tenminste 1340 pixels