Over deze website

AllesoverDubai.nl is een website die gemaakt is door Dubai fans, die al sinds het einde van de vorige eeuw met regelmaat in Dubai komen. De artikelen op deze site worden zoveel mogelijk uit eigen ervaringen geschreven. Daarnaast wordt deels geschreven op basis van feiten en ervaringen van derden. Zo kun je je voorstellen dat we zelf niet tellen hoeveel toeristen jaarlijks Dubai bezoeken, maar dat we uitgaan van gegevens die ons door de toeristische dienst van Dubai verstrekt worden.

AllesoverDubai.nl is eigendom van en een officiële handelsnaam van Silver Media, een bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met het verstrekken van (toeristische) informatie over vakanties en reisbestemmingen via digitale media.

Wij zijn geen reisbureau, reisorganisatie of verkoper van vakanties. Ook zijn we geen officiële vertegenwoordiger van Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten of toeristische instanties van Dubai of de Verenigde Emiraten.

Bereik

Binnenkort publiceren we hier statistieken over het bereik van onze website.

Social media

Bij AllesoverDubai.nl horen een aantal social media accounts. Via deze kanalen vergroten we ons bereik en kunnen we onze website promoten.

De volgende social media-kanalen zijn aan AllesoverDubai.nl gekoppeld:

www.facebook.com/ditisdubai (> 4600 volgers)
www.twitter.com/ditisdubai
www.instagram.com/ditisdubai
www.pinterest.com/ditisdubai

Adverteren

AllesoverDubai.nl is een informatieve site. Het aantal advertentiemogelijkheden is dan ook zeer beperkt. Waarom? Omdat we van mening zijn dat teveel advertenties de aandacht afleiden van de informatie. We kiezen er liever voor om een beperkt aantal advertenties te plaatsen waarvoor goed betaald wordt dan dat we een advertentie-outlet worden waarbij reclame het uiterlijk van de site domineert.

Op dit moment kunnen we de volgende manieren van adverteren aanbieden:

  • een advertorial in het bloggedeelte
  • een reclamebanner binnen een specifieke pagina, tussen of onder de tekst

De volgende vormen van advertenties kunnen/willen we niet aanbieden:

  • homepage take-overs
  • leaderboard banners
  • betaalde links binnen redactionele content

Meer weten over adverteren op deze site?

Neem contact met ons op.

Contact

Onze contactgegevens zijn:

Silver Media
H.o.d.n. AllesoverDubai.nl
Valkrustlaan 20
4706 WE  Roosendaal