Emirates gaat dagelijks naar Bali vliegen

Nederlanders die naar Bali willen vliegen die kunnen vanaf 3 juni kiezen voor een vlucht met Emirates. De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf die datum rechtstreekse vluchten aanbieden tussen Dubai en Denpasar International Airport op het Indonesische eiland Bali. Deze nieuwe route maakt van Bali de 148e bestemming waar Emirates op vliegt.

Vluchten

Emirates zet voor de vluchten naar Bali een Boeing 777-300ER in. Je kunt in twee reisklassen vliegen: Business en Economy. Vlucht EK398 vertrekt dagelijks om 08:20 uur vanuit Dubai om vervolgens om 21:40 uur dezelfde dag te landen op Bali. Terugvlucht EK399 stijgt ’s avonds om 23:40 op vanaf Denpasar om de volgende ochtend om 05:00 uur in Dubai te landen. Het betreft hier allemaal lokale tijden.

Bali

Het eiland Bali is een populaire vakantiebestemming, zowel internationaal als onder Nederlanders. Bali is het hele jaar in trek. Als Nederlandse toerist krijg je met Emirates een extra mogelijkheid om naar Bali te vliegen. Andere maatschappijen hebben meestal een tussenstop of overstap in Singapore of Kuala Lumpur. Wie met Emirates vliegt die heeft nu de mogelijkheid om een stopover in Dubai te maken. Zo kun je een vakantie op Bali combineren met één of meerdere dagen in Dubai.Er zijn 2 reacties op dit bericht
  1. Bob Jongeneelen om 08:30 uur

    Goed nieuws dit. Ik twijfelde of ik komende winter naar Dubai of Bali zou vliegen. Op deze manier kan ik beide bestemmingen mooi in 1 vakantie combineren. Ze zijn weer goed bezig daar bij Emirates!

  2. Adri om 10:13 uur

    Vraag: Als men land op Dubai Airport en moet overstappen naar Den Pasar Bali, is de incheck balie dan dichtbij, we hebben maar ongeveer 1 uur overstaptijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *