Pier 7

Pier 7 is een restauranttoren in de Dubai Marina. Pier 7 is door middel van een overdekte loopbrug verbonden met de Dubai Marina Mall. In Pier 7 zijn zeven restaurants gevestigd met uiteenlopende keukens. Ze hebben één ding gemeen en dat is dat ze stuk voor stuk tot de betere restaurants van Dubai behoren. Geen Michelinsterren, maar wel hoge kwaliteit maaltijden in een sfeervolle setting. Ieder restaurant beslaat een hele verdieping. De slogan van de culinaire toren is ‘7 Ways To Dine’. Dit is een zinspeling op de uitdruk ‘7 Ways To Die’.

Als het weer het enigszins toelaat dan zouden we zeker aan willen raden om een tafeltje buiten te reserveren. Het prachtige uitzicht over de Dubai Marina krijg je er dan immers gratis bij.

Bereikbaarheid

Pier 7 ligt bij de Dubai Marina Mall, nabij Al Masra Street. Je kunt het beste eerst naar de Dubai Marina mall reizen om vervolgens via de loopbrug Pier 7 binnen te wandelen. De Dubai Marina Mall is bereikbaar met de auto (parkeren in parkeergarage), tai, metro (station Dubai Marina of Jumeirah Lake Towers), tram (halte Dubai Marina Mall) en watertaxi of waterbus (station Dubai Marina).Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *